Vitro Group: Velika servisna akcija za Citroen vozila

U utorak 05. februara Vitro Group, zvanični uvoznik i distributer Citroën vozila za Srbiju i Crnu Goru, počinje veliku servisnu akciju u svom servisu u Radničkoj 22, prekoputa Ade. Kompanija je, nakon prestruktuiranja, nastavila sa redovnim snabdevanjem tržišta originalnim rezervnim delovima i odmah su odlučili da obraduju sve vlasnike Citroën vozila.

Za vreme trajanja servisne akcije predvidjeno je sniženje cena za sve ugradjene servisne delove za 10%. Na ovu, ne malu uštedu, treba dodati i drugo sniženje koje se odnosi na sve vrste usluga u servisu i koje iznosi takodje 10%.

Da ovo ne bude sve, potrudili su se u Vitro Group i specijalnim poklonom za sve koji voze Citroën, a čija su vozila proizvedena posle 2002. godine. Za njih je pripremljen specijalni poklon – besplatni pregled vozila i besplatno očitavanje autodijagnostike.

Verujemo, više nego dovoljno razloga da svoj Citroën ponovo dovezete u zvanični servis ovog francuskog proizvodjača.

Akcija će trajati sve do 05. marta, a svoj dolazak možete zakazati na brojeve telefona 011/35-38-583; 35-38-589 i 35-38-555.

Sajt Vitro Group je u trenutno u rekonstrukciji i očekuje se da počne sa radom sredinom februara, kada ćete moći i preko njega da zakažete svoj termin za pregled i servisiranje vozila.

VITRO GROUP Marketing

Pogledajte još i: