Zimska akcija u Hondi

Honda je i ove godine organizovala tradicionalnu zimsku akciju tokom koje će vlasnici vozila moći da obave sezonsku proveru svog automobila za 969 dinara, ali i da ostvare brojne popuste na pojedine rezervne delove i odabranu dodatnu opremu.

U toku zimske akcije koja će trajati do 19. marta sledeće godine, vlasnici Honda vozila će imati priliku da pored provere 12 vitalnih tačaka na svom automobilu po najvišim standardima u ovlašćenim servisima Honde, ostvare i popust od 15 do 55% na originalne rezervne delove i uslugu njihove zamene. Na popustu se nalaze metlice, gumice brisača, kočioni diskovi i pločice, komplet kvačila i elementi sistema vešanja vozila, delovi koji su najtraženiji u zimskom periodu.

Honda je omogućila i popust od 15% na dodatnu opremu koja je najaktuelnija u periodu zimskih godišnjih odmora - gumene patosnice, prostirke prtljažnika, kao i dodatnu opremu za prenos robe i vuču.

Posebnu pogodnost ove zime predstavljaju zimski kompleti točkova (alu-felna + zimska guma) po cenama koje kreću od 72,900 dinara po setu, a u cenu je uračunata montaža točkova i hotel za pneumatike/točkove u narednih 6 meseci.

PR saopštenje – Delta Automoto

Pogledajte još i: