EuroImpex Autogroup je novi Peugeot uvoznik za Srbiju

 Kompanija EuroImpex Autogroup je novi ekskluzivni uvoznik za Peugeot brend u Srbiji. Reč je o kompaniji iste vlasničke strukture kao i EuroImpex, koja je od 1992. godine generalni uvoznik za Peugeot u Makedoniji.

EuroImpex radi po ISO standardnima još od 2008. godine, a da je stabilan brend na tržištu govori i priznanje Superbrends za 2013/2014 godinu. "Vlasnička struktura ove kompanije, nije po prvi put na srpskom tržištu. Od decembra 2009. godine zastupamo Mitsubishi Motors preko kompanije Inoto Motors. Svako tržište ima svoju specifičnost, a mi smo već savladali potrebe i mogućnosti potencijalnih klijenata zahvaljujući radu sa Inoto Motorsom." Rekao je gospodin Kirili Voinovski, generalni direktor EuroImpex-a.

"Želeo bih naglasiti da je dosadašnji uvoznik kompanija Verano motors odradila svoj posao profesionalno svih ovih godina i da je imidž Peugeot brenda na zavidnom nivou. Saradnja Verana i EuroImpex-a traje skoro 20. godina i tu saradnju planiramo razviti još više. Verano ostaje u mreži Peugeot-a kao glavni diler u Srbiji, sa svojim prodajno servisnim centrima u Beogradu i Nišu. Politika principala oko globalizacije uvoza i distribucije nametnula je ovu novu organizaciju poslovanja. Ja verujem u naš profesionalni tim. Iskoristićemo sav naš know-how i svo iskustvo koje imamo da prenesemo prave vrednosti brenda i da ćemo imati mnoštvo zadovoljnih Peugeot klijenata." - izjavio je gospodin Danijel Voinovski generalni direktor EuroImpex-a.

Primarni cilj kompanije je da formira jaku prodajno-servisnu mrežu kako bi po najvišim standardima nastavila brigu o potencijalnim i sadašnjim vlasnicima Peugeot modela, nezavisno u kojem kraju zemlje žive jer dugoročni cilj su zadovoljni i lojalni klijenti.

Nedavno grupacija PSA je sasvim promenila svoju strategiju, pozicionirajući Peugeot brend stepenik više, praveći odličan spoj između tradicionalnih i savremenih vrednosti. Sa današnjim modelima Peugeot brenda, koji čine najmlađu gamu ikada, u kojoj nema nijednog modela starijeg od tri godine, Peugeot brend ide sigurnim koracima napred osvajajući tržišta i povećavajući tržišni udeo.

EuroImpex Autogroup je startovala sa svojom prvom kampanjom i to sa evropskim automobilom godine, Peugeot 308. Uz to svi budući kupci Peugeot putničkih vozila će dobiti petogodišnju garanciju, koja svedoči o vrhunskom kvalitetu, ekonomičnim motorima kao i novim efikasnim tehnologijama. Uskoro javnosti će biti predstavljen i novi restilizovani Peugeot 508. U narednom periodu vlasnike Peugeot vozila očekuju nove servisne akcije, kako za vozila koja su u garantnom roku tako i za ona van garancije.

PR saopštenje - EuroImpex Autogroup

Pogledajte još i: