Opel Servis Plus

Kompanija Opel pokrenula je novi servisni program kojim želi da nagradi višegodišnju lojalnost svojih vozača. Vrhunski majstori i originalni rezervni delovi dostupni su pod najpristupačnijim uslovima do sada. Novi servisni program po izuzetno povoljnim cenama, Opel Servis Plus, namenjen je vozilima starijim od 4 godine.

Ugradnja delova sa neadekvatnim kvalitetom usluga neovlašćenih servisera može dovesti u pitanje ne samo ličnu bezbednost vozača, već i bezbednost njegove porodice ili drugih učesnika u saobraćaju. Zbog toga bi svaki vozač Opela trebalo da insistira da se njegov automobil popravlja samo u ovlašćenom Opel servisu sa originalnim Opelovim delovima koji su pokriveni sa dve godine fabričke garancije.

Program Opel Servis 4+ obuhvata sledeće modele: Opel Corsa B i C, Astra F, G, H, Vectra C i Zafira A i B. Korisnici mogu po najpovoljnijim cenama i najboljim uslovima da zamene ulje i uljni filter, metlice brisača, filtere vazduha i akumulator, prednje diskove i pločice, kaiševe i polen filtere.

Ovalšćeni servisi raspolažu obučenim i iskusnim mehaničarima, specijalnim alatima i dijagnostičkim uređajima, kao i najnovijim tehničkim informacijama koje omogućuju brzo dijagnostikovanje i rešavanje eventualnih problema, što svakom vozaču omogućava uštedu vremena i novca, a istovremeno produžava život i održava vrednost vozila. Ovlašćeni servisi rade u skladu sa definisanim standardima i procedurama od strane proizvođača, a nakon  procene troškova  zahtevaju od vlasnika saglasnost za popravku.

Ponuda Servis Plus programa dostupana je do 30.12.2012. Оvlašćeni Opel dileri koji učestvuju u Servis Plus programu su: Ćirkom Export-Import d.o.o., Total d.o.o., Komnenović Auto d.o.o., Autopromet d.o.o., Auto Mirkos d.o.o., Nišauto Gemos d.o.o., West beocar d.o.o.

Za više informacija, najbliži Opel partneri stoje na raspolaganju.

Dodatne informacije možete pronaći i na web sajtu:

http://www.opel.rs/za-vlasnike-vozila/odrzavanje/service4.html

PR Opel

Pogledajte još i: