BG Car Show 2014 - Novi MINI Cooper S već prodat

Na ovogodišnjem sajmu automobila, koji se održava u periodu od 14. do 23. marta, Delta Motors već može da se pohvali prvim prodatim modelom MINI Cooper S-a koji je našao svog zadovoljnog vlasnika.
Svi posetioci BG Car Show-a mogu premijerno da vide ovaj dugo najavljivani model novog MINI-ja, koji poput svog prethodnika ostaje lider premijum segmenta malih vozila u svim oblastima vezanim za zabavu u vožnji, kvalitet i individualizaciju.
Prvi prodati MINI na domaćem tržištuje prisutan je sa potpuno novim četvorocilindričnim Cooper S agregatom i novom „Volcanic Orange“ bojom. Između ostalog opremljen je LED svetlima sa proširenim sardžajem, kamerom za rikverc, „Chili“ paketom opreme koji podrazumeva i „MINI driving modes“ režime vožnje, automatskim klima uređajem sa dve zone i paketom unutrašnjeg LED osvetljenja, a pored toga sadrži i navigacioni sistem „Professional“ i MINI Connected XL opciju.
Potpuno novi turbo motor u premijerno prikazanom MINI Cooper S-u ima dvolitarsku radnu zapreminu, sa 192 konjske snage i maksimalnim obrtnim momentom od 280 Nm pri  1250 o / min. Ovakav agregat razvija maksimalnu brzinu od 235 km/h, dok je prosečna potrošnja u uslovima kombinovane voznje svedena na 5.8 l/100km uz ispunjavanje EURO 6 standarda emisije izduvnih gasova.
Delta Motors veruje da će veliki broj novih klijenata prepoznati sve vrednosti brenda koji je već 50 godina prisutan na svim svetskim trzistima i čiji zadovoljni vlasnici sa ponosom ističu da vožnja MINI-ja nije samo automobilsko uživanje već i specifičan stil života.

Delta Motors

 

Pogledajte još i: