Novi Volvo centar Beograd u septembru

Potpuno novi Volvo centar Beograd će se u modernoj i prostranoj zgradi na novosadskom autoputu, iza naselja Galenika, pobrinuti za celovito iskustvo švedskog automobilskog brenda. Ponudiće kompletan asortiman novih Volvo vozila, minimalistički skandinavski ambijent i bogatu ponudu usluga.

Serije vozila Volvo za nova vremena

Srce ponude novog Volvo centra Beograd biće izuzetna vozila Volvo, koja se svojim dizajnom, performansama i inovacijama približavaju modernim generacijama i porodicama. Njihovoj prezentaciji u centru ćemo obratiti posebnu pažnju, a prijatnim i minimalističkim uređajem salona pobrinućemo se da se osećate što prijatnije.

U kompaktnom segmentu ponudićemo Vam modele V40 i V40 Cross Country, koji povezuju urbani stil sa avanturom, kao i XC40, prvi kompaktni SUV sa titulom Evropskog automobila godine. Tu će biti i novi sedan S60, karavan za novo doba V60, robustni V60 Cross Country i pobednički XC60 koji je bio izabran za najsigurniji automobil sveta. U premium segmentu ponudićemo Vam XC90, najnagrađivaniji premium SUV ovog veka, elegantne modele S90 i V90 i impresivni V90 Cross Country.

U nastavku pogledajte timelaps video izgradnje novog centra – od njegovog početka, do današnje faze.

Dobrodošlica na švedski način

Skandinavski ambijent Volvo centra Beograda biće opremljen po najvišim standardima Volvo Retail Experience-a, koji donosi novo iskustvo upoznavanja Volvo vozila i brenda. U salonu ćete automobile doživeti opuštenije, jer će veliki deo prostora biti dizajniran kao 'dnevna soba', sa skandinavskim dizajnerskim nameštajem i komforom.

PR saopštenje

 

Pogledajte još i: