Peugeot na sajmu automobila u Beogradu

Premijere gradskog automobila Peugeot-a 108, moćnog i impresivnog 308 GT kao i neodoljivog Peugeot-a 308 SW, začinila je predivna atmosfera harizmatičnih hostesa. Pored ovih noviteta za srpsko tržište, posetioci imaju priliku da pogledaju i izaberu između Peugeot-a 208, 308, 508, 508 RXH, familijarnog 301, kao i među fascinantnih i funksionalnih crossover-a Peugeot-a 2008 i 3008. Za ovu priliku, importer je obezbedio test vozila, koje su locirane ispred Hale 1, gde potencijalni klijenti mogu odmah napraviti test vožnju i uveriti se da besprekoran kvalitet Peugeot-ovih vozila je samo početna tačka gde se rađaju prave emocije zadovoljstva.

„Mi u Srbiji smo sigurno najponosniji što je Peugeot baš u Novaku Djokoviću prepoznao sve ono što karakteriše i naš Brend – efikasnost, snagu, kreativnost i emociju. Kada u svom timu imate najboljeg tenisera na svetu Novaka Djokovića i Peugeot 308 evropski automobil 2014. godine, sasvim je prirodno da je i nama, kompaniji Euroimpex Autogrup kao ekskluzivnom uvozniku Peugeot vozila za Srbiju i Crnu Goru, cilj da budemo u samom vrhu.

Kao uvoznici prestižnog Brenda vodimo se idejom da naši kupci nisu tu zbog naših automobila, već da su naši automobili tu zbog naših kupaca.

Mi smo uvek na usluzi potencijalnih klijenata, pa pored predivhih izloženih modela, 5 godišnje garancije, test vozila koje su na raspolaganju, pobrinuli smo se da možemo ponuditi i finansijske uslove bez skrivenih elemenata koje se ne mogu odbiti. Ali, kako bi zadovoljstvo bilo što veće, za naše klijente smo obezbedili i lager vozila, za isporuku odmah nakon sajamskih dana.” – izjavio je g-din Nemanja Živojnović, Marketing direktor za Srbiju i Crnu Goru.

Naš dugogodišnji partner na teritoriji Balkana, Euroimpex, je postao u 2014. godini naš regionalni uvoznik, uvozeći i distribuirajući proizvode Brenda.

2015. je prilika za PSA grupaciju da potvrdi jasno pozicioniranje proizvoda. U središtu ove nove strategije, Peugeot dokazuje svoju visoku poziciju na tržištu kao opšti konstruktor koji može da bude konkurent već utvrđenim liderima. Ova godina je za Peugeot godina naleta na srpsko tržište, sa ponudom putničkih vozila koja pokrivaju skoro sve segmente i svetske uspehe kao i sa veoma konkurentnom i renomiranom ponudom komercijalnih vozila. – izjavio je dao g-din Nikolas Oland Regionalni direktor PSA grupacije.

Generalni uvoznik za Srbiju i Crnu Goru, Euroimpex Autogroup, je sa velikim zadovoljstvom predstavio Peugeot-ove modele za koje je siguran da će biti pravi izbor potencijalnih klijenata. Kako bi dokazao svoj kvalitet, modele Peugeot brenda mogu se kupiti sa 5 godišnjom garancijom, gde su dodatne 3 godine produžene garancije, identičnog sadržaja kao garancije proizvođača.

PR saopštenje - Euroimpex Autogroup

 

Pogledajte još i: