Zimska provera Honda vozila

Došlo je vreme za veliku Hondinu tradicionalnu postprodajnu akciju u toku koje će vlasnici vozila moći da obave zimsku proveru svog automobila za 969 dinara, ali i da ostvare brojne dodatne popuste na originalne rezervne delove i njihovu ugradnju u ovlašćenim Honda servisima.

U toku zimske akcije koja će trajati do 15.03.2014. godine vlasnici Honda vozila će pored prilike da urade proveru vitalnih tačaka na svom automobilu u ovlašćenim servisima, po najvišim standardima japanskog proizvođača, po ceni od 969 dinara imati i popust od 15% na originalne rezervne delove koji su najtraženiji u zimskom periodu i njihovu ugradnju.

Pored ovoga, omogućili smo i popust od 15% na dodatnu opremu koja je najaktuelnija u periodu zimskih godišnjih odmora - krovni nosač, krovni box, nosač skija i kuku za vuču.

Istraživanja su pokazala da je daleko isplativije održavati vozilo u ovlašćenom servisu i da je to jedini garant trajnosti i pouzdanosti vozila.

Honda je i ove godine, 8. put za redom ponela titulu proizvođača najpouzdanijih automobila, prema istraživanju renomiranog britanskog magazina WhatCar? i Warranty Direct Survey.

PR Delta Automoto

Pogledajte još i: