Sezone Honda motocikala Fireblade uručen Željku Staničiću

 

U Honda salonu, u subotu 10.03.2012. Željku Staničiću, aktuelnom šampionu Srbije u klasi 1000SS, uručen je novi Honda CBR1000RR Fireblade 20th Anniversary, sa kojim će se takmičiti u predstojećoj sezoni.

Svečanim uručenjem ovog motocikla u Delta Automoto salonu, obeležena su dva velika jubileja – 20 godina modela CBR1000RR Fireblade i 20 godina karijere Željka Staničiča,  a simbolično je obeležan i početak nove prodajne sezone u kojoj će Honda ponuditi 6 potpuno novih modela motocikala po izuzetno konkuretnim cenama.

Željko Staničić, višestruki šampion Srbije u moto sportu i zvanični promoter Honda motocikala, već dve godine za redom osvaja titulu šampiona države u najjačoj klasi do 1000cc vozeći Hondu CBR1000RR. Za predstojeću sezonu Željko se ponovo opredelio baš ovaj model: “Nastupaću ponovo sa modelom CBR1000RR koji se do sada odlično pokazao. Opredelio sam se za njega zbog izuzetnih performansi, ali, ono što je takođe veoma važno, vozim veoma pouzdan, vrhunski trkački motocikl uz najmanja ulaganja”. Poznat po svojoj neverovatnoj brzini i agilnosti, CBR1000RR Fireblade je ikona u svetu motocikala visokih performansi, a titula Moto GP šampiona za 2011. u klasama vozača i konstruktora, najbolji je dokaz za to.

O Honda novitetima za sezonu 2012

Za predstojeću sezonu, Honda je pripremila 6 potpuno novih modela i to po vrlo atraktivnim cenama. Najnoviji Enduro model – NC700X dostupan je po ceni od 6.099 Eur. Tu je i novi model NC700S, motocikl lagan za vožnju i u isto vreme zabavan, a sve to uz pristupačnu cenu od 5.549 Eur  i niske troškove održavanja. Integracija sofisticiranog dizajna i dobro poznatog Hondinog inženjeringa su kvaliteti koji predstavljaju suštinu novog modela VFR1200F Crostourer. Izdvajamo i model CBR1000RR koji slavi 20 godina postojanja. Kada su skuteri u pitanju, tu je PCX 125, najprodavaniji skuter u svetu, po ceni od 2.650 Eur, i premijerno predstavljeni model Integra koji predstavlja integraciju praktičnosti skutera sa dinamičnim performansama motocikla.

PR Delta Automoto

 

Pogledajte još i: