Fiat 124 Spider: Danas nam je divan dan

Hvala Vam, hvala Vam, hvala Vam! Zaista mi je drago što Vas vidim ovde na današnji veoma poseban dan.

Dakle, tu smo, 50 godina! Doduše, dobro se držim, zar ne? A kolekcionari i entuzijasti nikako da me imaju dovoljno. Zato što sam, da budemo objektivni, u sjajnoj formi, mogu da idem svugde i još sam brži nego što sam bio: znate li da sada mogu da postignem brzinu od 215 km/h? i da ubrzam od 0 do 100 km/h za 7,5 sekundi?

A doživeo sam i posebno rođendansko preuređivanje. Nosim Passione crvenu boju i uopšte ne osećam da imam toliko godina. Zapravo, sa vrhunskim Bose haj-faj sistemom sa 9 zvučnika i ekskluzivnim LED farovima i zadnjim svetlima, izgledam bolje nego ikad, i danju i noću.

Moja silueta izgleda utegnuto i vanvremenski. Moj profil je klasičnog izgleda i savršenih proporcija. Dok su hauba i upravljačka tabla izvedeni kao kod pravih trkačkih vozila.

Kada je reč o mom karakteru, i dalje je potpuno italijanski - isti kao i uvek - međutim osećaj slobode koji sada imam je jedinstven.

Moja suština je oduvek bila u emocijama. Sa serijom uspeha iza mene i povratkom na veliku scenu, vreme je da proslavimo moju prošlost. Zato, hajde! Ovde ima 50 svećica! Pomozite mi da ih oduvam!

Srećan mi rođendan!

A sledi i iznenađenje na koje ste čekali: neverovatan video snimak u trajanju od 124 sekunde sa najznačajnijim momentima moje 50-godišnje karijere!

Fiat 124 Spider

PR saopštenje – FCA Srbija

 

Pogledajte još i: