Nova Suzuki era dolazi pod sloganom "Think Hybrid. Drive Suzuki"

S ponosom vas obaveštavamo da je Suzuki, kao društveno odgovorna kompanija koja vodi računa o životnoj sredini, u nameri da smanji emisiju izduvnih gasova i učini naše okruženje "zelenijim" model IGNIS kompletno prebacila na hibridnu tehnologiju.

Od januara 2020. godine model u svim paketima opreme raspolagaće blagim hibridnim sistemom koji će, uz smanjenje emisije izduvnih gasova, takođe uticati i na smanjenje potrošnje goriva. Ono što je takođe bitno napomenuti jeste da je proizvođač uz prelazak na hibridnu platformu iskoristio priliku da „osveži“ Comfort i Premium modele pojačanjem serijskog paketa opreme: LED farovi, automatska svetla sa senzorom i automatskom nivelacijom, LED stop svetla, maglenke i Hill Hold - pomoć prilikom pokretanja vozila na uzbrdici i nizbrdici.

Suzuki Ignis

Dodatni benefit za sve kupce je i taj što je proizvođač, takođe, vodio računa i o postprodaji, pa je garancija na hibridni sistem produžena. Dakle, komponente koje sačinjavaju hibridni pogod imaće garanciju od 60 meseci ili 100.000 pređenih km, u zavisnosti šta pre nastupi.

Cena Comfrot Hybrid paketa opreme iznosiće 10.190 evra kao početna cena, koja se može nadgraditi u zavisnosti od odabira boje, paketa opreme i pogona.

Izvor: Suzuki Srbija - Euro Sumar

Pogledajte još i: