Perugeot modeli po najpovoljnijim cenama do sada

Euroimpex autogroup, ekskluzivni uvoznik Peugeot automobila za Srbiju i Crnu Goru, pokrenuo je novu akciju za sve ljubitelje francuskog brenda. Ovom akcijom su obuhvaćena dva najpopularnija modela 208 i 308.

Jedan od najprodavanijih malih gradskih automobila u Evropi, Peugeot 208, je dostupan već za 9.990 eura sa 1.0 benzinskim Puretech motorom u Active paketu opreme koji uključuje: klima uređaj, ABS,ESP I AFU sisteme za pomoć pri kočenju, tempomat, putni računar, radio CD MP3, električne podizače prozora...

Za kupce koji su zainteresovani za kupovinu putem lizinga, rata za ovaj model iznosi 112 eura, uz učešće od 30% i rok otplate od 72 meseca.

Prošlogodišnji automobil godine u Evropi, Peugeot 308 sa dizel motorom, koji pripada porodici motora poznate svetske tradicije, tokom akcije je dostupan za 15.990 eura. Sa 1.6 Hdi motorom u Access paketu opreme koji uključuje: klima uređaj, ABS,ESP,AFU sisteme za pomoć pri kočenju, dnevna led svetla, tempomat, putni računar, radio CD MP3 i 6 vazdušnih jastuka, jedan od lidera C segmenta kupcima je na raspolaganju za 179 eura mesečno.

Za oba modela u akciji kao i za ostale automobile iz putničkog programa važi garancija od pet godina koja je uključena cenu.

PR saopštenje - Euroimpex autogroup

Pogledajte još i:

Range levo
Range desno