Specijalna ponuda za Hondu CR-V 1.6 dizel

Honda Srbija je pripremila specijalnu ponudu za ograničen broj vozila za model CR-V sa 1.6 dizel agregatom u Elegance NAVI paketu opreme, koji se može kupiti za 26.990 eur.

Prostran, prelepo dizajniran, kompaktan, izvanrednih voznih karakteristika, štedljiv i pristupačan, model CR-V sa novim 1.6 i-DTEC četvorocilindričnim dizel agregatom, iz Hondine „Earth Dreams Technology“ serije obezbeđuje lakši osećaj i agilniji pogon od drujgih dizel agregata.

Zahvaljujući pametnoj i štedljivoj tehnologiji, verzija sa pogonom na 2 točka ima obrtni momenat od 300Nm i emisiju CO2 od samo 119 g/km. Dostupan je sa 6-stepenom manuelnom transmisijom.

Uz napredni paket sistema podrške za vozača, moći ćete više da se prepustite uživanju u vožnji. Sistem za zaustavljanje vozila pri malim brzinama, koji je standard počev od Comfort paketa, prati saobraćaj na putu ispred vozila i preventivno upozorava pre potencijalnog sudara, omogućavajući vozaču da reaguje na vreme. Možete biti potpuno mirni uz naše sisteme koji su rezultat najnaprednijih tehnologija, poput Sistema za nadgledanje kolovozne trake puta i Sistem za upozorenje pre potencijalnog sudara koji prati oblast oko automobila kako bi Vam pomogao da izbegnete sudar i time zaštitio sve učesnike u saobraćaju.

Honda CONNECT audio i informacioni sistem u okviru centralnog 7" ekrana osetljivog na dodir, koji se može kontrolisati funkcijama pametnog telefona, učiniće svako putovanje zabavnim.

Kupcima je na raspolaganju i kupovina automobila po principu zamene korišćenog vozila, nezavisno od brenda, za novi Honda automobil, uz najpovoljnije uslove doplate, pri čemu vrednost korišćenog automobila može da predstavlja učešće u finansiranju novog automobila.

Detaljnije informacije o specijalnoj ponudi možete pronaći u Hondinom salonu u ulici Omladinskih brigada 33a na Novom Beogradu.

Izvor: Honda-srbija.rs

Pogledajte još i: