Staza Navak u znaku nove Honde Civic

  1. i 13. juna ljubitelji Honda brenda testirali su najnoviju desetu generaciju modela Civic na stazi Navak.

Potpuno novi model Honde Civic bio je dostupan za testiranje u verzijama sa novim VTEC turbo agregatima visokih performansi koje savršeno pristaju sportskom izgledu novog Civica. Posetioci su mogli da uporede snažni i prefinjeni 1.5 VTEC TURBO agregat sa 182KS i štedljivi 1.0 VTEC TURBO agregata sa 129KS. U oba slučaja usledilo je jedinstveno uzbuđenje u vožnji na stazi.

Oba pogonska agregata pripadnici su Hondine Earth Dreams tehnologije. Dizajnirani su da isporuče maksimalnu snagu iz male zapremnine i tako ostvare savršenu ravnotežu između sportskih performansi i niske potrošnje goriva.

Potpuno nova suspenzija, niži centar gravitacije i povećana čvrstoća karoserije pomažu poslednjoj generaciji Civic modela da pruži optimalnu dinamičnost u vožnji. Udobnost vožnje je na najvećem nivou i predstavlja rezultat sveobuhvatnog razvoja i fokusiranja na nove tehnologije i tehnike.

U skladu sa Hondinom filozofijom „Bezbednost za svakoga“, paket pasivnih i aktivnih bezbednosnih sistema HONDA SENSING implementiran je u svim paketima opreme novog modela.

Izvor: Honda-srbija.rs

Pogledajte još i: