5 benefita za 50 godina postojanja brenda Range Rover

Već 50 godina, Range Rover je najpoželjniji SUV na svetu. Ova vozila kombinuju neprevaziđeni dizajn i nadmoćne terenske sposobnosti, sa sofisticiranošću i luksuzom.

Originalni model je evoluirao i razvio se u celu porodicu SUV vozila, sa modelima Range Rover, Range Rover Sport, Range Rover Velar i Range Rover Evoque. I danas, nakon 50 godina, ova vozila predstavljaju standard na koji se ugledaju sva druga SUV vozila.

5 BENEFITA SPECIJALNE PONUDE:

Povodom proslave 50 godina postojanja Range Rovera, British Motors je pripremio ekskluzivnu ponudu za zainteresovane kupce, koja sadrži pet benefita.

Akcija je počela 09. oktobra i traje do 31.12.2020. godine, a ponuda se odnosi na Evoque, Velar, Range Rover Sport i Range Rover.

Popust veći od 7.000 €

Proslavimo rođendan uz popuste na četiri Range Rover modela: Evoque, Velar, Range Rover i Range Rover Sport. Zavisno od modela popusti su od 7.000 do 20.000 €.

5 godina – Produžena garancija

Svakom kupcu besplatno dajemo dodatne dve godine garancije*, što uz fabričke tri godine, ukupno čini 5 godina bezbrižnosti bez nepredviđenih troškova.

Otkup staro za novo

Imate automobil koji biste zamenili novim Range Roverom? Nikakav problem – daćemo vam atraktivnu ponudu zamene staro za novo. Otkupljujemo vozila svih brendova.

Premium finansiranje

Premium finansiranje u saradnji sa S-Leasingom ili dugoročni zakup u saradnji sa S-Rentom.

Loyalty vaučer i poklon

Poklanjamo loyalty karticu sa iznosom od 500, 1.000 ili 2.000 € koju možete da iskoristite kao dodatni popust pri kupovini novog automobila našeg brenda u naredne tri godine. Dobijate i poklon iznenađenja koji će vas uvek podsećati da ste vlasnik jednog od “50 Edition Anniversary” modela.

*Uslovi Produžene garancije su detaljnije objašnjeni OVDE

Izvor: Britishmotors.rs

Pogledajte još i: