Citroen C4 Cactus – ponuda vozila sa lagera

Citroën C4 Cactus donosi novitete kroz 12 tehnologija za pomoć u vožnji, 3 tehnologije za konekciju i nagrađivane ekološke motore najnovije generacije.

Ono što ga izdvaja je izuzetan novitet po pitanju udobnosti, hidraulično oslanjanje pod imenom Hidraulični progresivni jastuci™. Premijerno su predstavljena i sedišta Advanced Comfort, pa ova dva noviteta zajedno garantuju neverovatnu udobnost u vožnji. Na sve ovo dodajmo i 31 kombinaciju za personalizaciju spoljašnosti, izbor 9 boja karoserije i 4 Color paketa (koji se sastoje od prefinjenih detalja u boji), čime se kupcu omogućava da sklopi izgled vozila koje mu najviše odgovara. U ponudi je 5 različitih unutrašnjih uređenja koja nude osvetljenost, mekoću i prefinjenost.

Citroën C4 Cactus opremljen je i intuitivnim tehnologijama kao što su: sistem za pristup i pokretanje vozila bez ključa, kamera za vožnju unazad sa pogledom od 180 °, aktivna sigurnosna kočnica sa zvučnim i vizuelnim upozorenjem za rizik od frontalnog udara, sistem za upozorenje o napuštanju trake, sistem prepoznavanja ograničenja brzine, inteligentna svetla za bezbedniju vožnju noću, 7-inčni multimedijalni ekran osetljiv na dodir, Mirror Screen funkcija sa kojom vozači uživaju u multimedijalnom sadržaju i aplikacijama svojih pametnih telefona ili Citroën 3D navigacija sa prepoznavanjem glasa. 

Iskoristite priliku i požurite da uz sjajne popuste od čak 2.700 evra nabavite vozilo prema svojim afinitetima koje je odmah dostupno sa lagera!

Akciju možete svakodnevno pratiti na sajtu citroen.rs.

PR saopštenje – Avtonova KAB

Pogledajte još i: