PETROL DONIRAO USTANOVI „NADA NAUMOVIĆ“ 1000 LITARA GORIVA

Regionalni lider u distribuciji naftnih derivata i ostalih energenta, slovenački Petrol, u sklopu svog programa društveno odgovornog poslovanja donirala je danas kragujevačkoj Predškolskoj ustanovi „Nada Naumović“ robnu donaciju od 1.000 litara goriva. Donacija ustanovi usledila je posle otvaranje prve benzinske stanice kompanije Petrol u Kragujevcu i svečanog puštanja u rad.

U prisustvu visokih predstavnika Predškolske ustanove Nada Naumović na čelu sa direktorkom Slavicom Otović, zvaničnika grada Kragujevca i predstavnika Petrola svečanu donaciju uručio je mr Aljoša Višnar, direktor kompanije Petrol Srbija.

„Kompanija Petrol kontinuirano pruža podršku nizu društveno korisnih projekata, ali i finansijski pomaže humanitarnim i socijalnim ustanovama, ekološkim udruženjima, dajući potporu projektima od šireg društvenog značaja kroz razne aktivnosti. Poslujući u Srbiji punih 10 godina, Petrol je potvrdio svoje društveno odgovorno poslovanje smatrajući da je ulaganje u druge i podrška razvoju lokalne zajednice – ulaganje u budućnost“, izjavio je mr Aljoša Višnar, direktor Petrola Srbija.

Prilikom uručivanja donacije Predškolskoj ustanovi „Nada Naumović“, Slavica Otović, direktorka Ustanove je dodala: „U nastojanjima predškolske ustanove da unapređuje kvalitet usluga i rada, a za dobrobit naših mališana i njihovih porodica, svaka vrsta podrške i pomoći je dobrodošla. Zahvaljujemo se kompaniji „Petrol“ što je prepoznala naša nastojanja i uputila donaciju upravo nama. Želimo im uspešan rad i nastavak saradnje.“

Petrol nudi sve vrste goriva koja kvalitetom premašuju standarde na domaćem tržištu. Pored prodaje svih standardnih derivata (motorni benzin mb 95, bezolovni motorni benzin bmb 95, TNG i dizel gorivo D-2, nudi i segment dizel goriva obogaćenog poslednjom generacijom aditiva koji zadovoljavaju i nadmašuju Euro 5 standard. Petrolov novi objekat u Kragujevcu ima odlično snabdeven market Hip Shop sa bogatim asortimanom robe široke potrošnje, kao i široku ponudu auto kozmetike. Pored marketa tu su još i: perionica za pranje motornih vozila, prostrani parking, mogućnost kupovine plinskih boca. Svi vozači na Petrolovim BS mogu da uživaju i u usluzi  „Kafa za poneti“ ili se u kafeu osvežiti nekim drugim napitkom pre nastavka putovanja. Radno vreme BS Kragujevac na lokaciji Lepenički bulevar bb u pravcu ka Beogradu je 00-23.45h, sedam dana u nedelji.

Kompanija Petrol posluje u Srbiji već 10 godina, a 2006. godine počinje da razvija sopstvenu maloprodajnu mrežu. Petrol u Srbiji danas ima 8 benzinskih stanica raspoređenih u Beogradu, Novom Sadu, Staroj Pazovi,Vrbasu, Valjevu, Kikindi i od nedavno u Kragujevcu.

 

Pogledajte još i: