Ponuda Citroen vozila sa lagera

Kompanija Vitro Group Inc. započinje prodajnu akciju za vozila sa lagera. U ponudi se nalaze svi modeli od C1 do C5, s tim da ova akcija obuhvata i premijum DS liniju, modele DS3 i DS4. Ono što je karakteristično za sva vozila je izuzetno bogat nivo opreme, po cenama višestruko nižim od redovnih.

Najzanimljivija je ponuda sa lagera za model Citroen C5 koji se prodaje već od 19.940 eura. U okviru ove cene dobijate gotovo pet metara dugačku limuzinu sa šestostepenim menjačem i 156 konjskih snaga, a u deo opreme koja ga krasi spada i: automatski dvoozonski klima uredjaj, ABS sa raspodelom sile kočenja, ESP(dinamička kontrola stabilnosti), vazdušni jastuci za vozača, suvozača i kolena, vazdušne zavese, tempomat i limitator brzine, svetla za maglu, kožom presvučen volan i ručica menjača, električni sekvencijalni podizači prednjih i zadnjih stakala, spoljni elektro retrovizori sa grejačima na preklapanje, CD MP3/ Bluetooth sa komandama na upravljaču, prednji i zadnji radar kao pomoć pri parkiranju, 17’’ alu felne, hromirane lajsne na branicima, metalik boja i još mnoštvo korisne i opreme za uživanje.

Takodje, ovom prilikom izdvojili bi i novi Citroen C4. Modeli na lageru imaju nesvakidašnju sigurnosnu opremu u koju, pored standardno vrhunske ostale opreme za C4, spadaju i ABS sa elekronskom raspodelom sile kočenja REF i pomoć pri naglom kočenju, ESP uredjaj za elektronska kontrolu stabilnosti i ASR, inteligentan sistem protiv proklizavanja, automatsko paljenje sva 4 žmigavca pri naglom kočenju, svetla za maglu sa bočnim osvetljenjem, dvostruki ksenon farovi sa praćenjem zaokreta upravljača, vazdušni jastuci za vozača i suvozača, bočni vazdušni jastuci kao i vazdušne zavese napred i pozadi. Citroen C4 se proizvodi u potpuno novim  pogonima kraj Pariza, a servisni interval je na 20.000 kilometara.

Ponuda DS linije je već sama po sebi sa premijum karakteristikama, pa pozivamo sve zainteresovane da dodju do salona Vitro Group u Radničkoj 22, prekoputa Ade, i dožive u svu avangardu vozila marke Citroen. Ponuda važi do isteka zaliha.

Pored ponude novih vozila u Vitro Group je u toku i servisna akcija za sve koji već voze Citroen vozila. Podsetimo, za vreme trajanja akcije cene su snižene za sve ugradjene servisne delove, kao i za sve vrste usluga u servisu za 10%. Specijalni poklon je besplatni pregled vozila i besplatno očitavanje autodijagnostike za vozila proizvedena posle 2002 godine. Akcija traje do petog marta.

Za sve dodatne informacije možete pozvati na telefon 011/35-38-555, a sajt www.vitrogroup.rs ovih dana ponovo će biti pušten u rad.

VITRO GROUP Marketing


Pogledajte još i: