Više od 160.000 posetilaca na Salonu automobila u Beogradu

Ovogodišnji, 51. međunarodni salon automobila i 7. međunarodni sajam motocikala posetilo je više od 160.000 ljubitelja automobilizma, što je znatno više nego na prethodnom Salonu automobila.



Ovogodišnji međunarodni salon automobila, uprkos teškoćama u kojima se poslednjih godina nalazi automobilska industrija u Evropi, padu kupovne moći stanovništva i krizi u zemlji i svetu,  izazvao je veliko interesovanje izlagača i posetilaca, najavljujući svakako bolje dane za srpsku automobilsku industriju.

Na sajmu je učestvovalo više od 400 izlagača iz celog sveta, posetioci su, u halama 1, 1A, 2A, 2C, 3, 4 i 5 Beogradskog sajma imali priliku da vide 51 premijeru automobila i 58 premijernih modela motocikala, uključujući i delove, opremu i brojne prateće i stručne programe.


Ovogodišnji Salon automobila biće zapamćen i po najvećem broju nagrada za posetioce otkako se organizuje Salon automobila u Beogradu.


Danas će na Beogradskom sajmu biti izvučene glavne nagrade. Najsrećniji posetilac 51. međunarodnog salona automobila, u nagradnoj igri u kojoj su mogli da učestvuju svi posetioci sa kupljenim ulaznicama, dobiće najnoviji model automobila FIATA PANDA 1. 2 Lounge, koju poklanjaju Fiat Automobili Srbija i Beogradski sajam.

PR Beogradski sajam 

Foto: Autoblog.rs

Pogledajte još i: